Witam. Trafiłem do Was szukając jakiegoś fajnego miejsca, w którym mógłbym podzielić się wrażeniami z moich wędrówek. Przestrzeń przemierzam rowerem, pieszo, kajakiem, rzadziej pociągiem lub samochodem. Obejrzawszy kilka stron i forum turystyczno - krajoznawczych zatrzymałem się tu postanowiłem się zarejestrować i poobserwować, co tu się właściwie dzieje. A wrażenie mam takie, że dzieje się tu stanowczo za mało! Myślę, że trzeba to zmienić. Więcej relacji z wycieczek, wędrówek, podróży, wypraw, czy jak to sobie możemy nazywać! Na dobry początek zamieściłem skrót relacji z jednej z moich wędrówek po Żuławach. Można by też dzielić się [wiem jest podstrona Noclegi]... więc bardziej dzielić się informacjami na temat noclegów: adresy, telefony, kontakty, ceny...
Obejrzawszy kilka stron i forum turystyczno - krajoznawczych zatrzymałem się tu postanowiłem się zarejestrować i poobserwować, co tu się właściwie dzieje. A wrażenie mam takie, że dzieje się tu stanowczo za mało!
Forum, jak to forum... istnieje dzięki swoim użytkownikom. Jeśli ci będą się udzielali, to i forum zakwitnie.
Buczek napisał/a:
więc bardziej dzielić się informacjami na temat noclegów: adresy, telefony, kontakty, ceny...
Tak. To są zawsze cenne informacje. Co prawda osobiście staram się zawsze korzystać z noclegów pod namiotem, jednak warto w razie "odpukaj" mieć bazę danych tanich, a dobrych miejsc gdzie można się przespać pod dachem, lub na polu z udogodnieniami w postaci chociażby prysznica.
A ja również oficjalnie i nie bez przyjemności przyjmuję powitanie.
ya1 napisał/a:
forum... istnieje dzięki swoim użytkownikom. Jeśli ci będą się udzielali, to i forum zakwitnie.
To fakt, więc zamierzam się udzielać. Szczególnie w postaci opisów moich wędrówek oraz miejsc godnych odwiedzenia.
ya1 napisał/a:
warto w razie "odpukaj" mieć bazę danych tanich, a dobrych miejsc gdzie można się przespać pod dachem, lub na polu z udogodnieniami w postaci chociażby prysznica.
Szczególnie, gdy podróżuje się z dwoma pociechami, tak jak ja to często robię.
Ostatnio zmieniony przez Buczek 2009-05-14, 08:59, w całości zmieniany 1 raz
Wreszcie mogę przywitać wszystkich nowych jak się należy Poprzedni wpis dla Jacoba, był dokonany "w biegu" na wyprawie z przygodnej kawiarenki internetowej
Mam nadzieję, że znajdziecie tu coś dla siebie i sami co nieco opiszecie z Waszych turystycznych przygód, jak i trochę doświadczeń ze sprzętem też się znajdzie [zarówno dobrych i złych].
Dobry wszystkim pozwólcie ze troszkę poczytam Wasze forum a później zacznę sie po troszkę udzielać Wstepnie planuje wakacje albo w Bieszdzadach albo na Mazurach. Jak wyjdzie to się okaże.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum