FORUM TURYSTYKI ROWEROWEJ Strona Główna FORUM TURYSTYKI ROWEROWEJ
SPRZĘT TURYSTYCZNY, WYPRAWY, PODRÓŻE I ZWYKŁE WYCIECZKI
TURYSTYKA KWALIFIKOWANA

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Przywitaj się
Autor Wiadomość
ya1 

Wysłany: 2009-03-17, 20:49   

A pamiętam... Ktoś obiecywał na starych Wyprawkach opisy swoich wypraw rowerowych... Ciekawe kto to był :niepewny:

trekking 
Nowicjusz

Wysłany: 2009-03-17, 22:35   

ya1 napisał/a:
No! Z Wrocka macie fantastyczne możliwości wypadów w górki, jak i w inne ciekawe okolice.

To prawda. Praktycznie całe Sudety mamy zdeptane nawet po kilka razy w tych samych miejscach. Teraz zaczynamy z juniorem poznawać uroki Beskidów :)

Buczek 
Nowicjusz

Wysłany: 2009-05-13, 14:26   

Witam. Trafiłem do Was szukając jakiegoś fajnego miejsca, w którym mógłbym podzielić się wrażeniami z moich wędrówek. Przestrzeń przemierzam rowerem, pieszo, kajakiem, rzadziej pociągiem lub samochodem. Obejrzawszy kilka stron i forum turystyczno - krajoznawczych zatrzymałem się tu postanowiłem się zarejestrować i poobserwować, co tu się właściwie dzieje. A wrażenie mam takie, że dzieje się tu stanowczo za mało! Myślę, że trzeba to zmienić. Więcej relacji z wycieczek, wędrówek, podróży, wypraw, czy jak to sobie możemy nazywać! Na dobry początek zamieściłem skrót relacji z jednej z moich wędrówek po Żuławach. Można by też dzielić się [wiem jest podstrona Noclegi]... więc bardziej dzielić się informacjami na temat noclegów: adresy, telefony, kontakty, ceny...

Pozdrawiam wszystkich.

ya1 

Wysłany: 2009-05-13, 21:34   

No to teraz mogę Cię przywitać oficjalnie :zdrowko:

Buczek napisał/a:
Obejrzawszy kilka stron i forum turystyczno - krajoznawczych zatrzymałem się tu postanowiłem się zarejestrować i poobserwować, co tu się właściwie dzieje. A wrażenie mam takie, że dzieje się tu stanowczo za mało!

Forum, jak to forum... istnieje dzięki swoim użytkownikom. Jeśli ci będą się udzielali, to i forum zakwitnie.

Buczek napisał/a:
więc bardziej dzielić się informacjami na temat noclegów: adresy, telefony, kontakty, ceny...

Tak. To są zawsze cenne informacje. Co prawda osobiście staram się zawsze korzystać z noclegów pod namiotem, jednak warto w razie "odpukaj" mieć bazę danych tanich, a dobrych miejsc gdzie można się przespać pod dachem, lub na polu z udogodnieniami w postaci chociażby prysznica.

Buczek 
Nowicjusz

Wysłany: 2009-05-14, 08:58   

A ja również oficjalnie i nie bez przyjemności przyjmuję powitanie.
:zdrowko:

ya1 napisał/a:
forum... istnieje dzięki swoim użytkownikom. Jeśli ci będą się udzielali, to i forum zakwitnie.

To fakt, więc zamierzam się udzielać. Szczególnie w postaci opisów moich wędrówek oraz miejsc godnych odwiedzenia.

ya1 napisał/a:
warto w razie "odpukaj" mieć bazę danych tanich, a dobrych miejsc gdzie można się przespać pod dachem, lub na polu z udogodnieniami w postaci chociażby prysznica.

Szczególnie, gdy podróżuje się z dwoma pociechami, tak jak ja to często robię.

Ostatnio zmieniony przez Buczek 2009-05-14, 08:59, w całości zmieniany 1 raz  

ya1 

Wysłany: 2009-05-14, 10:03   

Buczek napisał/a:
Szczególnie, gdy podróżuje się z dwoma pociechami, tak jak ja to często robię.

Jak zapewne dało się zauważyć, ja też podróżuję z moja córcią, więc mamy coś wspólnego :D

Buczek napisał/a:
zamierzam się udzielać. Szczególnie w postaci opisów moich wędrówek
No to dawaj, może i mnie to zmotywuje do większego zaangażowania bo fakt, że trochę odpuściłem to forum na rzecz innych moich projektów.

ADA 
Nowy

Wysłany: 2009-06-02, 16:58   

Witajcie na kolejnym forum :D

ya1 

Wysłany: 2009-06-02, 18:46   

Cześć Aduś :)

Jacob 
Nowy

Wysłany: 2009-07-09, 21:15   

Witam wszystkich forumowiczów :D

ya1 

Wysłany: 2009-07-14, 11:16   

Witam serdecznie :)

marti101 
Nowy

Wysłany: 2009-07-16, 22:36   

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, ja tak podążam za Jarkiem po tych wszystkich forach :D

ya1 

Wysłany: 2009-07-16, 23:55   

Wreszcie mogę przywitać wszystkich nowych jak się należy :D Poprzedni wpis dla Jacoba, był dokonany "w biegu" na wyprawie z przygodnej kawiarenki internetowej :)

Mam nadzieję, że znajdziecie tu coś dla siebie i sami co nieco opiszecie z Waszych turystycznych przygód, jak i trochę doświadczeń ze sprzętem też się znajdzie [zarówno dobrych i złych].

Do dzieła :ok:

eRMD 
Nowy

Wysłany: 2010-05-03, 20:55   

Dobry wszystkim :) pozwólcie ze troszkę poczytam Wasze forum a później zacznę sie po troszkę udzielać :) Wstepnie planuje wakacje albo w Bieszdzadach albo na Mazurach. Jak wyjdzie to się okaże.

ya1 

Wysłany: 2010-05-08, 15:05   

Witaj eRMD, mam nadzieję, że informacje tutaj zawarte będą mogły się przydać.

marti101 
Nowy

Wysłany: 2010-06-20, 22:46   

eRMD, witaj na forum ;)

Odpowiedz do tematu