Nie wiem czy dobrze zatytułowałam temat. Jeśli coś źle prosze o poprawienie.
Do przyszłych wakacji chcę zaopatrzeć się w dobry niedyży 2 - osobowy namiocik o jak najniższej wadze (do 3 kg). Takie namioty kosztują zazwyczaj dość dużo, nawet w okolicach 1000 zł. Ponieważ nie chcę wydawać więcej niż 300 zł, w grę wchodzi tylko używany. Oczywiście w dobrym stanie.
Być może ktoś bardziej wymagający niż ja zmienił namiot na lepszy i leży mu niepotrzebny stary którego chciałby sie pozbyć? Oprócz wagi, jedyne moje wymagania to takie aby miał mały przedsionek w którym można by złożyć plecaki i ewentualnie w czasie deszczu chroniłby kuchenkę podczas gotowania posiłku.
_________________ Tak naprawdę to mnie tu nie ma...
Ale tam też nie...
Z całym szacunkiem dla Ciebie ale czytam w opisie namiotu:
"HIGH PEAK Namiot trekkingowy Forest
Wejście zabezpieczone przed deszczem. System ciągłej wentylacji. Tropik: 100% poliestru, powlekany poliuretanem, zabezpieczone szwy. Przepuszczalność: 1000 mm słupa wody. Namiot wewnętrzny: 100% przewiewnego poliestru, z wejściem z moskitierą i 3 wewnętrznych kieszeni. Podłoga: 100% PE. Stelaż z włókien szklanych 7,9 mm. Waga 3,2 kg."
O ile wiem Kasia chciała kupić porządny namiot, a tego w żaden sposób tak nazwać się nie da... Przecież to zacznie przemakać podczas pierwszej mżawki, a jeśli chodzi o wytrzymałość, to nie sądzę aby ta firma miała choćby jeden wypust porównywalny do średniej klasy takiego sprzętu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum